Back in Time
Dierendonck
Services
Branding, Logo
Date
2018, ongoing

Oedslach

Oedslach® komt uit een tijd dat we nog niet over dierenrassen spraken, maar wel over speciale stukken vlees die met veel liefde opzij werden gehangen om te rijpen.

De Oedslach® selectie wordt gerijpt volgens een uniek proces dat Hendrik heeft ontwikkeld.

In tegenstelling tot dry-aging (waar het vlees rust in droge frigo’s) wordt de Oedslach® selectie 45 tot 60 dagen gefermenteerd en op smaak gebracht in een gecontroleerd proces. Het vlees doorloopt zes verschillende stadia waarbij temperatuur, vochtigheid en ventilatie continu inwerken op het vlees. Hierdoor wordt de textuur enorm mals en krijgt het vlees een zacht romige noottoets, gecombineerd met een krachtige en
échte vleessmaak.

Net omdat het zo uniek is, kreeg Oedslach® binnen het aanbod van Dierendonck een eigen logo en identity.

No items found.
No items found.
No items found.
SB-Flavours
Roads ahead
Fondation Universitaire Stichting
Belgium Style Premium Cider
Comforting Objects
For a refreshing personality
Finest in packaging
Oosteroever
Frou Frou
Vonk Gastrobar
Duinbergen Beauty
Onder de boom
Like a flax machine
The Art of Mixing
Holiday !
Form follows function
To-the-point
www.publius.be
Pedal to the peak
Butcher's restaurant
House of modern design
Eyedoctor
Wild. Koppig. Rebels.
Boeuf D'Ardennes Nature
Event Agency
De Muishond
Munt Interior Life
Interior Life
Meanwhile at Kachtem Platse
Recht uit de slagerij
Gamba's al pil pil
Cushion Couture
Summit
Chocolate milk
Chalet Chaleur
Back in time
Wensen uit Oostende
Event graphics
Silt
Lucky dogs & cool cats
Worstenfestival
Catch your fish
Oedslach
Paper & print
The Butchers Club
Packaging
Only foodwise we're a little less
3D Graphics
Printed communication
Garderobe façon Véronique
Heritage Boards
Heritage Graphics
Chromatic / Prismatic
The Grand Interlude
Patésserie
All things nice
Sander Clerebaut
The kids call for a nightfall